Over Ole-r.com

 

Wij bieden maatwerk vanaf 1 stuks, uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingen en een goede & snelle service.

 

 
 
Welkom bij Ole-r.com. Wij zijn de grootste BioThane maatwerk leverancier van Nederland. Op onze sites vindt u de beste en mooiste mogelijkheden met BioThane voor uw hond en paard. Wij verkopen in onze webshop o.a. halsbanden, riemen, longeerlijnen en jachtlijnen gemaakt van BioThane. Op aanvraag leveren wij ook tuigen en halsters voor uw honden en paarden.
Wij leveren aan consumenten, detailhandel en dierensportverenigingen. Wij bieden maatwerk vanaf 1 stuks. U kunt bij ons uw halsbanden, riemen, lijnen en tuigen direct bij bestellen laten graveren of bedrukken.
Wij streven er naar om standaard produkten binnen 24-72 uur aan u geleverd te krijgen binnen Nederland en België (wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen door PostNL). Bij maatwerk produkten hanteren we een termijn van 10 werkdagen. Mocht u niet tevreden zijn over het door u bestelde standaard product, of wilt u toch liever een andere maat, dan is ruilen mogelijk. Maatwerk produkten en produkten met een gravering kunnen niet geretourneerd worden.

Voor vragen, opmerkingen of suggesties neem gerust contact met ons op via info@ole-r.com.

 

Ole-r.com

Steenbergen 23, 4847AR Teteringen

Dit is een correspondentieadres, geen bezoek- of afhaaladres

 

Telefoon +(31)76 - 5321858
Email info@ole-r.com
KVK 59756438
BTW NL002031804B83
   
KNAB Bank  
IBAN NL18KNAB0257273166
BIC KNABNL2H

 

Powered By OpenCart
Halsbandshop.nl onderdeel van Ole-r.com © 2020