Leveringsvoorwaarden

Voordat we uw artikelen verzenden, worden deze gecontroleerd op beschadigingen en onvolledigheid, ze worden dus alleen verzonden wanneer ze 100% in orde zijn.

U heeft het recht uw standaard bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Maatwerk produkten en gegraveerde produkten kunnen niet geretourneerd worden. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de portokosten voor het retour zenden van uw product(en) zijn voor uw rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking, samen met de (kopie)factuur en het ingevulde retourformulier aan Ole-r.com geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u via onderstaande link het retourformulier downloaden.

Retourformulier downloaden

Dit retourformulier dient u tevens te mailen naar: info@ole-r.com

De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:

  • De retourzending dient uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel aan ons kenbaar gemaakt te worden,middels het formulier die u via bovenstaande link kan downloaden.

  • Het artikel dient binnen 14 werkdagen na het aanmelden van de retourzending bij ons binnen te zijn.

  • Het artikel mag niet gedragen en/of gewassen zijn en eventuele labels zitten nog aan het product.

  • Het artikel betreft geen maatwerk. Van maatwerk is sprake als Ole-r.com overeenkomstig specificaties van de consument een specifiek product heeft geleverd (graveren en bedrukken)

U ontvangt een bevestiging zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen hebben. Het factuurbedrag (incl. de verzendkosten) wat u voor levering betaald heeft wordt dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na retourzending terugbetaald (afhankelijk van hoe u betaald heeft met IDEAL, Paypal of een overboeking).

Wilt u het artikel ruilen voor een andere maat of ander product. Dan kunt u deze via de gebruikelijke wijze bestellen.

Stuurt u de artikelen retour aan ons terwijl u niet volgens bovenstaande voorwaarden (bijv. gewassen en/of gedragen) heeft gehandeld dan vergoeden wij deze niet, en sturen wij de artikelen naar u retour na het betalen van de verzendkosten!

Voor alle overige zaken verwijzen wij u naar onze Algemene Voorwaarden.

Ole-r.com

 

Powered By OpenCart
Halsbandshop.nl onderdeel van Ole-r.com © 2020