Direct uw halsbanden en riemen uitzoeken en bestellen.

 

 

 

 

Ruilen en retourneren

Voordat we uw artikelen verzenden, worden deze gecontroleerd op beschadigingen en onvolledigheid, ze worden dus alleen verzonden wanneer ze 100% in orde zijn.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de portokosten voor het retour zenden van uw product(en) zijn voor uw rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking, samen met de (kopie)factuur en het ingevulde retourformulier aan Ole-r.com geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u via onderstaande link het retourformulier downloaden.

Retourformulier downloaden

Dit retourformulier dient u tevens te mailen naar: info@ole-r.com

De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:

  • De retourzending dient uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel aan ons kenbaar gemaakt te worden,middels het formulier die u via bovenstaande link kan downloaden.

  • Het artikel dient binnen 14 werkdagen na het aanmelden van de retourzending bij ons binnen te zijn.

  • Het artikel mag niet gedragen en/of gewassen zijn en eventuele labels zitten nog aan het product.

  • Het artikel betreft geen maatwerk. Van maatwerk is sprake als Ole-r.com overeenkomstig specificaties van de consument een specifiek product heeft geleverd (graveren en bedrukken)

U ontvangt een bevestiging zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen hebben. Het factuurbedrag (incl. de verzendkosten) wat u voor levering betaald heeft wordt dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na retourzending terugbetaald (afhankelijk van hoe u betaald heeft met IDEAL, Paypal of een overboeking).

Wilt u het artikel ruilen voor een andere maat of ander product. Dan kunt u deze via de gebruikelijke wijze bestellen.

Stuurt u de artikelen retour aan ons terwijl u niet volgens bovenstaande voorwaarden (bijv. gewassen en/of gedragen) heeft gehandeld dan vergoeden wij deze niet, en sturen wij de artikelen naar u retour na het betalen van de verzendkosten!