Over ons

Halsbandshop.nl is uw adres voor de Biothane producten in Nederland en België. Wij bieden u de keuze uit een groot assortiment Biothane halsbanden, (verstelbare) riemen, jacht- en trainingslijnen, Noorse en verstelbare tuigen, halsters en longeerlijnen voor honden en paarden.

Wij geloven in BioThane als ideaal materiaal voor u en uw dier. Biothane is duurzaam, slijtvast, hygiënisch en heeft geen onderhoud nodig.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw halsbanden, riemen, lijnen en tuigen zelf samen te stellen. U kunt kiezen uit 23 kleuren, 5 breedtes, verschillende typen sluitingen, gespen en haken van verzinkt metaal, kunststof en roestvrijstaal.

Door middel van laser kunnen wij elke gewenste gravering verzorgen op uw aankoop. Bedrukken van het materiaal is ook mogelijk. Zie de voorbeelden in de shop.

Wenst u zelf uw Biothane halsband, riem, lijn of tuig samen te stellen en uw gravering te bepalen gaat u dan naar halsbandshop.nl. Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag.

Hartelijk dank voor uw interesse en heel veel plezier met uw aankoop.

Het team van halsbandshop.nl