Direct uw halsbanden en riemen uitzoeken en bestellen.

 

 

 

 

In een onpersoonlijke, haastige en stressvolle wereld bieden wij u een comfortabele plek om te winkelen. U vindt bij ons een grote selectie producten voor uw huisdier tegen concurrerende prijzen. Onze medewerkers zijn aardig en behulpzaam en staan altijd voor u klaar. We zijn groot genoeg om een ruime selectie producten op voorraad te houden, maar niet zo groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Als dierenspeciaalzaak geloven wij dat we een bredere verantwoordelijkheid hebben. Wij zijn geraakt als wij zien hoeveel ongewenste honden en katten moeten inslapen omdat er geen opvang voor hen is. Daarom proberen wij onze klanten te stimuleren een hond of kat uit te zoeken in het lokale asiel en om alleen met gerenommeerde fokkers in zee te gaan. Bij Ole-R hebben wij alles om u te helpen goed voor de nieuwe aanwinst van uw gezin te zorgen.

Wij hopen dat u op onze website een plezierige ervaring hebt en dat u vaak terugkomt. Bent u nog niet eerder in onze winkel geweest, kom dan snel eens een kijkje nemen!

 

 

 

Ook Ole-r.com